Madeleine New Rocco Nepremičnine: Vila Madeleine

O stavbi in okolici

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Elitna lokacija
Kakovostna gradnja
Oprema višjega standarda
Villa Madeleine
Villa Madeleine
Villa Madeleine
1 Dscf5414pop2
2 23m M
3 Ljubljanska Opera 33

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Elitna lokacija umeščena v samo središče mesta.

Elitna lokacija, umeščena v samo središče mesta, omogoča stalno vpetost v poslovno okolje brez odvečnega iskanja parkirišča, udeleževanje umetniških programov vodilnih kulturnih institucij in sproščanje v naravi bližnje okolice, medtem ko obvoznica, oddaljena le nekaj minut stran, vabi na izlete izven mesta.

Elitna lokacija

Vila Madeleine
Villa Madeleine
Villa Madeleine

Če k vsemu naštetemu prištejemo še pogled na staro mestno jedro Ljubljane, nad katerim se mogočno dviga ljubljanski grad, Vila Madeleine premore razkošje, ki si ga dandanes lahko privoščijo le redki prebivalci prestolnice.

Izjemna lokacija s pogledom na ljubljanski grad

4 Sdi0322pop2mm
5 Dscf8318pop
6 Dscf5413pop2aurmpm